Events by Ramada Slatina Parc

Ramada Slatina Parc va poate organiza evenimentul dumneavoastră în așa fel încât să corespundă cerințelor dumneavoastră. Fie că e vorba de un Team building, lansare de produs, o nuntă sau un eveniment privat, la Ramada Slatina Parc veți gasi locul perfect pentru organizarea în cele mai bune și profesioniste condiții de desfășurare.

Daca povestea voastra de dragoste a inceput asa si a continuat cu un raspun:Vrei sa fi sotia mea?” ,inseamna ca noi suntem cei care putem coninuua frumos povestea celui mai important evenimen din viata ta, NUNTA.

Momentele care merita sarbatorite bine,cu cei mai dragi oameni alaturi,cu rafinament,eleganta si profesionalism. La Ramada Slatina Parc vei gasi locul potrivit pentru a sarbatorii,pentru a te bucura de fiecare clipa minunata din viata ta.

Te asteptam cu drag,alaturi de o echipa profesionista, dedicata 100% evenimentulu si alaturi de tine in fiecare moment pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare clipa. Va  invitam sa iti petreci clipele minunate ale sarbatorii tale in unul dintre cele  saloane ale noastre Green si Primavera

Frumusetea detaliior,trasforma intregul spatiu intr-un interior creativ, pentru ca fiecare poveste de dragoste are nevoie de un loc cu adevarat magic,de un loc elegant, boem dar si cu un decor intim.

Echipa hotelului Ramada   Parc vă este alături cu ocazia celui mai important eveniment din viața dumneavoastră. Suntem pregătiți întotdeauna să răspundem cu promptitudine.

Din dorința de a fi alături de tine în cele mai fericite momente, echipa Ramada Slatina Parc îți transformă dorințele...

Ramada SlatinaParc va poate organiza evenimentul business in asa fel incat sa corespunda cerintelor dumneavoastra. Fie ca e vorba de...