Ramada Slatina Parc

Centrul de conferințe

Suntem prima adresă de business din Slatina, care oferă o infrastructură performantă, facilități integrate și servicii de calitate!

Echipa noastra dedicata va organizeaza  evenimentul business in asa fel incat sa corespunda cerintelor dumneavoastra. Fie ca e vorba de o conferinta, o prezentare, un Team Building sau o lansare de produs la Ramada Slatina Parc veti gasi locul perfect pentru acest eveniment.

Centrul de conferinte dispune de o suprafata de 219 m2 putand  fi configurat in asa fel incat sa gazduiasca evenimentul dumneavoastra 127 de participanti in configuratia Theatre, sau cu o ocupare maxima de 106 de ocupanti in Modul Banquet. Dotat cu mijloace de prezentare audio si video de ultima generatie si izolat fonic, centrul de conferinte este alegerea ideala, iar echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a se asigura de desfasurarea optima a evenimentului dumneavoastra.

Centrul de conferinte are in dotare mijloace de prezentare audio si video, dispunand de un iluminat corespunzator si adecvat pentru evenimentul dumneavostra. Izolarea fonica este impecabila,dumneavoastra putand sa va desfasurati evenimentul in cea mai perfecta atmosfera

Climatizare, un factor important in desfasurarea fara cusur a evenimentului dumneavoastra este asigurata cu echipamente de ultima generatie, Daikin, dotate cu filtre anibacteriene, state of the art, pentru desfasurarea in condii de deplina siguranta a evenimentului dumneavoastra, business.

Meeting Room

Capacitate: 8 persoane

Modular Meeting Room

Capacitate: 30 persoane

Modular Meeting Room

Capacitate: 120 persoane

Conference Room

Capacitate: 150 persoane