Ramada Slatina Parc

Centrul de conferințe

Suntem prima adresă de business din Slatina, care oferă o infrastructură performantă, facilități integrate și servicii de calitate!

Echipa noastră dedicată vă organizează  evenimentul business în așa fel încât să corespundă cerințelor dumneavoastră. Fie ca e vorba de o conferință, o prezentare, un Team Building sau o lansare de produs la Ramada Slatina Parc veți găsi locul perfect pentru acest eveniment.

Centrul de conferințe dispune de o suprafață de 219 m2,  putând  fi configurat în așa fel încât să găzduiască toate tipurile de evenimente. Dotat cu mijloace de prezentare audio și video de ultimă generație și izolat fonic, centrul de conferințe este alegerea ideală, iar echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție pentru a se asigura de desfașurarea optimă a evenimentului dumneavoastră.

Centrul de conferințe are în dotare mijloace de prezentare audio și video, dispunând de un iluminat corespunzător și adecvat pentru evenimentul dumneavostră. Izolarea fonică este impecabilă, dumneavoastră putând să vă desfășurați evenimentul în cea mai perfectă atmosferă.

Climatizare, un factor important în desfășurarea fără cusur a evenimentului dumneavoastră este asigurată cu echipamente de ultimă generație, Daikin, dotate cu filtre anibacteriene, state of the art, pentru desfășurarea în condiișii de deplină siguranșă a evenimentului dumneavoastră, business.

Meeting Room

Capacitate: 8 persoane

Modular Meeting Room

Capacitate: 30 persoane

Modular Meeting Room

Capacitate: 120 persoane

Conference Room

Capacitate: 150 persoane

Sari la conținut