Restaurants & Bar 

Restaurantele noastre Green și Primavera, vă așteaptă să degustați deliciile gastronomiei românești sau să serviți clasicele preparate ale bucătăriei internaționale. Terasa Green, un cadru elegant, intr-o oaza de verdeata unde detaliile fac diferenta.

Vino pentru o întâlnire sau doar să te relaxezi la unul din cele două baruri ale hotelului,  Centrum  și  Green, unde poți savura o băutură răcoritoare și o gustare delicioasă.

 

Oferă combinația perfectă de preparate din bucătăria românească și internațională, o ambianță tradițională, cu elemente moderne și divertisment live. Este locul perfect pentru micul dejun, intalniri de afaceri, mese organiozate si confera o ambianta sofisticata. Terasa Green este locul perfect unde oaspeții pot petrece o după-amiază sau seară relaxantă. O adevarată oază de verdeață în mijlocul orașului.

...

Restaurantul Primavera este amplasat la parterul hotelului, accesul realizandu-se prin gradina, cat si direct din lobby. Interiorul spatios, decorul elegant cu accente exclusiviste, terasa cu priveliste catre parc, meniul international si preparatele atent pregatite de catre maestrul nostru bucatar, care satisfac si cele mai sofisticate gusturi, sunt doar cateva dintre motivele care fac din Restaurantul Primavera locul in care veti dori sa reveniti cu prima ocazie.
Restaurantul Primavera este alegerea potrivita pentru un pranz de afaceri, o intrevedere cu prietenii sau o cina romantica....

Vă așteptăm în fiecare dimineață să vă savurați cafeaua in Centrum Bar, situat în lobby-ul hotelului, unde vă puteți întâlni cu partenerii sau pentru o pauză binemeritată la un cocktail, într-un spațiu cu un design plăcut și elegant. Gama de băuturi este completă, de la cele tradiţionale, până la cele mai fine, iar locul este ideal pentru petrecerea timpului liber sau pentru întâlniri de afaceri.

...

Un cocktail tentant, un loc cu adevarat special… Savureaza… Iubeste… Traieste frumos

Sari la conținut