Evenimente Corporate

Ramada SlatinaParc va poate organiza evenimentul business in asa fel incat sa corespunda cerintelor dumneavoastra. Fie ca e vorba de o conferinta,o prezentare, un Team Building sau o lansare de produs la Ramada SlatinaParc veti gasi locul perfect pentru acest eveniment

Cenrul de conferinte Green dispune de o suprafata  de 219 m2. El poate fi configurat in asa fel incat sa gazduiasca evenimentul dumneavoastra.

RAMADA SLATINA PARC

Corporate

Avand o configuratie ce ii permite a fi delimitat in doua spatii incat el va raspunde nevoilor dumneavoastra. Avand o capacitate maxima de 127 de participanti in configuratia Theatre, sau cu o ocupare maxima de 106 de ocupanti in Modul Banquet.

Centrul de conferinte are in dotare mijloace de prezentare audio si video, dispunand de un iluminat corespunzator si adecvat pentru evenimentul dumneavostra. Izolarea fonica este impecabila,dumneavoastra putand sa va desfasurati evenimentul in cea mai perfecta atmosfera.

Climatizare,un factor important in desfasurarea fara cusur a evenimentului dumneavoastra este asigurata cu echipamente de ultima generatie,Daikin,dotate cu filtre anibacteriene, state of the art, pentru desfasurarea in condii de deplina siguranta a evenimentului dumneavoastra, business.

Conectiunea la internet se poate face atat WIRED in interiorul Restaurantului dar si WIRELESS, fiind gratuita.

Parcarea este gratuita pentru clientii hotelului ,avand doua posturi de incarcare pentru autoturisme electrice.

Sari la conținut