Restaurant Primavera

Ramada Slatina Parc

Restaurant PRIMAVERA

Restaurantul Primavera este amplasat la parterul hotelului, accesul realizandu-se atât din grădină, cât și direct din lobby.
Interiorul spatios, decorul elegant cu accente exclusiviste, terasa cu priveliște către parc, meniul internațional și preparatele atent pregătite de către maestrul nostru bucătar, care satisfac și cele mai sofisticate gusturi, sunt doar cateva dintre motivele care fac din Restaurantul Primavera locul în care veți dori să reveniți cu prima ocazie.
Restaurantul Primavera este alegerea potrivită pentru un prânz de afaceri, o întrevedere cu prietenii sau o cina romantică.
Totodată, restaurantul oferă un cadru select pentru evenimente festive, fie că este vorba despre nunți, botezuri, aniversari, baluri de absolvire, reuniuni, petreceri burlaci/burlacite sau petreceri pentru copii.
Echipa noastra dedicata va organizeaza evenimentul business in asa fel incat sa corespunda cerintelor dumneavoastra. Fie ca e vorba de o conferinta, o prezentare, un Team Building sau o lansare de produs la Ramada Slatina Parc veti gasi locul perfect pentru acest eveniment.

Sari la conținut